Kino.

Lights. Camera. Action!

Jeg er først og fremmest en begejstret biografgænger fremfor en akademisk cineast.

Jeg fik min filmiske opdragelse i Park Bio på Østerbro, hvor blandt andet ‘Amadeus’, ‘Cry Baby’  og ‘The Wall’ gjorde et uudsletteligt indtryk på mit alt for unge sind. Samtidig havde jeg en fantastisk fætter, der gav mig soundtrack på kassettebånd og tog mig i Cinema 1-8 for at se ‘Revenge of The Nerds’. blandt mange andre.

Siden har jeg gennem utallige ture til filmfestivalen i Berlin lært at sætte stor pris på den sære og skæve dokumentar, queerfilm og meget andet. Mit hjerte banker for dog især for blockbusteren, især den intelligente genindspilning og for animation.

Jeg er tidligere con amore filmredaktør og nu lejlighedsvis anmelder for Magasinet KBH, og indtil jeg får lagt mine anmeldelser ind på denne blog, kan du læse dem hér. Så kan du jo også trykke ‘Synes godt om’ og dele, hvis du har lyst. Alle klik tæller.

1 Comment

  1. Jeg har lige læst din fine anmeldelse af Drive og kommenteret på den. Det kunne være interessant, hvis du havde lyst til at kommentere min iagttagelse, for jeg vil elske at høre din mening om min lidt specielle vinkel.

    Venlig hilsen
    Dorthe Meyer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.