Om mig.

 …hvad vil du vide?

Caruana, Stephanie2_fotograf petra KleisJeg er forfatter, uddannet journalist og skriver for bl.a. Magasinet KBH og Alt for Damerne og POV International.

Jeg kan hyres som konsulent, skrivekugle, SoMe-kaptajn, idéudvikler, moderator, oplæser, foredragsholder, ghostwriter, agitator – og meget mere. Jeg arbejder blandt andet med at hjælpe andre til at finde deres egen stemme.

Jeg er født i USA, opvokset i Danmark, jeg har to børn, og jeg er mere end usædvanligt glad for film, bøger og popkultur. Men ikke nørd. Måske lidt, jo.

Her er et interview med mig i Berlingske, hvor jeg fortæller om at suge marven ud af livet. Og her et godt et fra Fyens.

Vil du booke mig til en oplæsning, debat eller interview? Eller noget andet?

Mail mig her.

10 Comments

 1. Kære Stephanie
  Læste med fryd din klumme i Information d 15. Hvor har du ret. Men sådan var det også i min barndom. Det var blot i de glade hippietider og kort efter, kvinder kunne få lov til bare at være sig selv. Er single nu og søger et fornuftigt mandfolk, men det er ikke let.Der er mange af “Jeg føler mig som 30 årig” og de ligneren på 80. Knus Dorthe , 64. Det vil være spændende at tale med dig en gang. Hvis du er i Nordvestjylland så send en mail og kig inden for.

 2. Hejsa Stephanie. Jeg har lige læst på bt.dk din mening om visse mænd,jeg har været single i tre år og er mand på 31 og kan godt følge dig i at dating livet er svært,men selv samme udfordring som du oplever med os mænd,er osse de problemer jeg har med nogen af jer kvinder,for jeg har virkelig forsøgt at komme på dates med diverse kvinder,men jeg føler osse at dating verden er blevet for nem for en del kvinder,jeg har f.eks været på tinder(fik da nogen matches,men ingen respons fra dem) var på single.dk (skrev både sjove og venlige beskeder til diverse kvinder) men ingen svar,jeg bliver ikke klogere på jer kvinder,selvom jeg er ikke vil sige jeg er grim,men hvad er det som nogen kvinder er bange for?er det fordi jeg forsat er i målgruppen på der hvor kvinder vil have badboys?jeg forlanger ikke du har eller giver mig svarene,men jeg under mig bare over disse ting,for jeg vil da osse gerne på kaffedates af og til hehe så indtil videre nyder jeg kaffen selv og trøstespiser et stykke chokoladekage mens jeg ser a walk to remember (lidt blød er man vel)

 3. Kære Stephanie

  Jeg interesserer mig cirka lige så meget for kvindeanliggender, som jeg interesserer mig for drageflyvning – nemlig i omegnen af overhovedet ikke. Men det her er en af de bedste hjemmesider, jeg nogensinde har set … synes jeg lige, du skal vide.

  Kærlig hilsen
  Søren

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.