Forfatterskab.

I lyst og død.

Prosastykket ‘HUD – et brudstykke’ er med i ‘A little less conversation’, et dejligt tidsskrift, der i dette nummer handlede om hud. Udkom d. 7. december 2016.

Novellen ‘Blodbryllups-suite’ er med i ‘Mord i dit hjem‘, fra Byens Forlag kom i sommeren 2016. En besk, lille satan om skriveblokeringer og hjertesorg. Hør mig læse op her.

 

Min kriminovelle ‘Territoriet’ blev bragt hos POV International i februar 2016. Find den her.

I juli 2015 var min erotiske novelle ‘Mandefred’ i Alt for Damerne. Læs den her.mord-i-din-hjemby_forside1000px

Novellen ‘Sirenebrand’ indgår i denne favnfuld kriminoveller i ‘Mord i din hjemby’ fra Byens Forlag. Det er en ond, lille gotisk sag, der foregår på Orø, hvor jeg boede en del af min barndom. Der er andre gode navne i antologien, der spænder vidt. Udkom juni 2015.

udsøgt_forside1000px_OK

 

Min novelle ‘Pavlovs Prinsesse’ er en de mange og ret forskellige fortællinger i ‘Udsøgt’, også fra Byens Forlag. Det er den lange version – jeg lavede en kort version som litteratursingle til ‘Den Forbandede Flamme’ – lyt her, den fås som single!
Udkom juni 2015.

smerten-selv_234616

Min spændingsroman ‘Smerten selv’ udkom d. 27. september 2013. Jeg har arbejdet på den gennem mange år. Og nu er den i verden og det er blevet den bog, jeg gerne ville skrive. Rosinante antog den i januar 2012, før den var færdig – og den dag i dag kan jeg mene, at min redaktør tog en vanvittig chance. Men jeg er glad for at han turde. Og at jeg fik skrevet den. Selve processen har været temmelig on/off. Livet vil gerne ind og blande sig, og derfor har jeg igen og igen måtte trække mig ud af det dynd af død, synd og detektivarbejde, jeg selv har skabt. Og forholde mig til reallivet. Det er meget sundt, men også frustrerende for især min stakkels hovedperson, som ikke kan forstå, hvorfor han skulle vente.

538462a748523d11d26f285f0a6a9718

Derudover har jeg bidraget med erotiske noveller til antologierne ‘K‘ og ‘360º‘ hos henholdsvis Metropolitan eBooks og Lindhardt & Ringhof. ‘K’ udkom d. 24. september 2013. Klik på billedet, hvis du vil læse.

360º‘ udkom d. 9. august 2013. Du kan købe min novelle ‘Privat visning’ som single her, men jeg vil varmt anbefale dig at købe hele bogen. Politiken var ret begejstret og gav antologien hele fem hjerter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.