EROTISK NOVELLE: Mandefred

Henover sommeren har Alt for Damerne kørt en serie erotiske noveller med bl.a. Susanne Staun, Hassan Preisler, Morten Brask, Lotte Garbers …og mig! Toril Bækmark har illustreret. Her får du begyndelsen:

IMG_9503

Mandefred

Jeg er så rolig nu. Jeg er varm, skødet stadig vådt, og fornemmelsen og duften af ham sidder i mine lemmer, på min hud. Lyset vælter ind fra de nøgne vinduer. Instinktivt favner jeg hans dyne, indsnuser hans natteaftryk. Fylder mig selv med følelsen af ham mod mig.

Mine hænder dufter af ham, jeg fornemmer smagen af ham i munden. Jeg rejser mig fra sengens varme, mærker modstanden i kroppen. Lårene, der kun modvilligt samler sig, musklernes klagende værken. Jeg strækker mig selv levende på gulvet. Soveværelset er ikke mit. Han har ikke samlet mit tøj sammen, det ligger i køkkenet, mellemgangen, stuen. Jeg lader det ligge. Han er her ikke.

Den lille lejlighed er stribet i morgensolen. Jeg kan dufte den kop kaffe, han må have drukket, inden han gik. Mit blik vandrer over hans hjem, forsøger at lære ham at kende, det føles nøgent. Her er hans ting, hans billeder, den sofa, hvor jeg kom. Badeværelset er enkelt. Jeg leger, jeg er på hotel, da jeg tager et hurtigt bad. Vandet stråler over min hud, jeg bliver igen mindet om hans duft, da jeg sæber mig ind. Mit ømme skød trækker sig sammen.

Jeg tørrer mig forsigtigt, samler mit tøj op i en langsom procession fra det ene rum til det næste. Jeg bøjer mig forsigtigt ned efter strømper, kjole, trusser. Lægger det på en køkkenstol. Champagneflasken er tom nu, det ene tomme glas ligger ned. Køkkenbordet roder let, de massive skærebrætter breder sig. Der er redskaber nok, espressomaskinen skræmmer mig. Jeg sætter vand over i elkedlen, kan se en kop stillet frem. Og der står pulverkaffe på en hylde. Sedlen ligger ved siden af koppen.

Kommer igen.’

Jeg står nøgen i en fremmed mands køkken. Og jeg har det pragtfuldt. Kaffen er livgivende, men jeg ærgrer mig over, at den skyller smagen af ham væk. Den varme væske gennem mig føles dejlig. Og jeg husker, hvor sulten jeg var efter ham. Hvordan jeg blev ved med at holde ham i munden bagefter.

… Skal du have lidt mere? Læs resten, du må godt.

BAGOM ORDENE:
Novellen er inspireret af en aften, hvor jeg var ude med en veninde og konstaterede, at jeg ikke vidste, hvad klokken var. Vintjeneren, der stod en del meter fra os, tilsyneladende opslugt af glaspudsning, svarede, og må have hørt alt, hvad vi snakkede om. Pinligt og pirrende. Men der skete ikke mere!

Forresten er klichéen jo med erotiske noveller ofte, at de bygger op til klimaks – det ville jeg gerne arbejde imod. Jeg håber, du nød den!

IMG_9500

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.