Giv bøger til jul – køb mine her!

givboger

Denne december har været tætpakket, men hvis du er hurtig, så kan du nå at få mine bøger inden jul! Der er en stærk og velanmeldt debutkrimi samt hele tre erotiske antologier og to krimi-antologier, hvor du ikke alene får mine historier, men også fra andre dygtige forfattere.

Jeg kommer gerne forbi med bøgerne inden jul, ellers ryger porto oveni – og skriver også gerne en personlig dedikation i. Og så er det ikke engang dyrt!
Antologier: 200,-
‘360° – erotiske noveller’: 150,-
Smerten selv: 250,-

Du bestiller lige her. Skulle du mere have lyst til en oplæsning hjemme, så finder vi også ud af det.

Læs nogle af anmeldelserne her.

9788792999689-1

Mord i dit hjem/Byens Forlag , 2016
Endnu en stærk antologi med nogle af landets bedste krimiforfattere fra Byens Forlag. Jeg har bidraget med ‘Blodbryllups-suite’, en syret og sanselig sag, der finder sted inden i en forfatterindes kærlighedssyge sind. Om at slå ihjel, om at skabe – og at slå ihjel for at kunne skabe. Krimicirklen er vild med den her bog!

 

 

 

mord-i-din-hjemby_forside1000px Mord i din hjemby/Byens Forlag , 2015
Fin og vidtforgrenet antologi med nogle af landets bedste krimiforfattere. Jeg har bidraget med ‘Sirenebrand’, en gotisk og besk lille sag, der foregår på Orø. Om fortrængninger, færgemand og fatale beslutninger.

 

 

 

 

 

udsøgt_forside1000px_OKUdsøgt/Byens Forlag, 2015

En samling saftige skrøner og sansninger fra vidt forskellige forfattere. Jeg har bidraget med ‘Pavlovs Prinsesse’, et erotomanisk eventyr, hvor en kvinde er splittet mellem to mænd. Samme historie er blevet til en single i Itunes, og til en danseforestilling.

 

 

 

 

538462a748523d11d26f285f0a6a9718

K / Byens Forlag + Metropolitan e-books 2014
Jeg har skrevet ‘Skam’, om de to sider af en sadomasokistisk affære, og en mand, der ikke skammer sig over at give sig hen, give sig selv hende. Og der er også andre gode historier i. Du kan også købe ‘M’ – den er skrevet af mænd, så den har jeg ikke bidraget til!.

 

 

 

360-grader_forside

360 °/Lindhardt & Ringhof, 2013
Hvad sker der, når man beder en række dygtige, etablerede forfattere (og en enkelt debutant!) om at skrive en erotisk novelle? Man kommer omtrent hele vejen rundt – og man får sig et par overraskelser… jeg skrev ‘Privat visning’, der driver kunsten langt ud.

 

 

 

 

smerten-selv_234616

 

Smerten selv/Rosinante, 2013
Min debutroman. En nyuddannet psykolog, et skadet barn, en lækker strømer og en pervers fotograf krydser spor i denne historie. De inderste hemmeligheder er tit de farligste. Hvor langt skal man gå for at finde ind til kernen af sig selv? En mørk, anderledes krimi, hvor seksualiteten er en vigtig motor for plottet.

JEG SKRIVER PÅ EN TOER! Jo, sgu.

 

4 Comments

   1. – Bedre sent end aldrig … Tak i lige måde, – det ser da ud til at du kommer lidt omkring (FB) ….

    Har flere gange overvejet dine C
    hampagne møder i Kongens Have 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.