De 5 største fejl kvinder begår i indretning, når de vil have sex.

Hurra, du har mødt en mand. Eller du ville gerne, men så er der lige det med boligstilen. Men frygt ej, også du kan holde op med at skræmme potentielle kærester væk med denne handy guide.

KLUMME: Er du også typen, der helst tager hjem til ham, du har mødt? Ikke kun for at tjekke hans boligstil ud, men mest fordi du har en nagende tvivl om, hvorvidt dit feminine hjem skræmmer ham væk og/eller gør hans penis blød?

Ja, dit hjem har potentialet til at skade potensen og det maskuline selvværd. Men du KAN gøre noget ved det. Så næste gang, du får et dejligt handyr på krogen, kan du roligt knalde ham i din egen behagelige seng med lyset tændt, sende ham til bageren næste morgen og være sikker på, at han har lyst til at vende tilbage.

Læs om de typiske kvindefejl og lær, sveske:

1. Entreen skal være funktionel
Få de sko væk fra gulvet, drop nipset og flyt det tøj, du fik krise over i sidste øjeblik, inden du gik. Det er det sidste du ser, men det er hans førstehåndsindtryk. Spørg dig selv; ville jeg kunne have sex i det her rum? Hvis svaret er nej, så spørg, hvad der så skal til. Tip! Kroge i loftet – jeg har set noget garderobehalløj, som var et reb med løkker i til 800 kroner, det kan du nemt lave billigere selv, det er bare i byggemarkedet med dig. Voilá og Mrs. Grey will see you now, på den gode måde. Og din mor vil aldrig opdage det.

2. Stuen same-same
Ikke noget med en pastelfarvet sofa i hør. Ikke 117 puder, der skal ryddes af vejen, før man overhovedet kan snave. Du dropper de wall-stickers, hvad er det, du prøver at udtrykke med det? Køb noget kunst, og jeg mener ikke Poul Pava. Ingen hoptimister, ingen Mads Stage. Er du den meget ordentlige type med hvide Montana’er med to lysestager i den ene side? Tag dig sammen. Det udtrykker intet. Og få dig et ordentligt anlæg. INTET tænder en mand mere end en kvinde med noget HiFi og en okay pladesamling. Og hurra, I er nået hertil, I samtaler, der laves drinks. Og du har ikke et bord, der kræver fucking brikker under dine glas. Du ejer slet ikke underlag, fordi det er så usexet, capisce?!

3. Vær kritisk!
I det hele taget så har du taget et granskende blik rundt i dit hjem og indset, at ingen, som i ingen, rigtig mand har lyst til at give dig den store tur, hvis du inviterer ham ind i ‘dit feminine univers’ med sarte toner og småsære gør-det-selv-projekter, der bare lugter af, at du har boet alene for længe. Du skal ikke bo grimt eller hypermaskulint, men du skal spørge dig selv, hvad shabby småblomstret chic og dimseværk siger noget om dig og din personlighed?

Klik her, hvis du vil høre om soveværelset og badeværelset…

BONUSINFO:
1)
Ja, den her klumme er skrevet med et kæmpe glimt i øjet. Jeg havde feber, da jeg skrev den – og morede mig selv kosteligt. Den er et modsvar til denne forfærdelige artikel: http://www.euroman.dk/design/de-10-storste-fejl-mand-begar-i-indretning

2) Jeg er frygtelig til at dømme folk på deres indretning, men jeg ved godt selv, at jeg ikke skal, så jeg prøver at lade være. Jeg har haft kærester med frygtelig boligsmag – og gudskelov har det ikke forhindret mig i at se dem som de fantastiske mennesker, de OGSÅ er…

3) Mit hjem er næsten selv indrettet efter de her principper. Bortset fra min hang til mormorlooket (jeg kan godt lide teak og funky halvfjerdserkeramik, så skyd mig).

scarlett-and-rhett-first-meeting
Rhett: Ikke i aften, skat. Ikke med så meget flæsehejs.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.