Her er de 3 mest sexede ord en mand kan sige.

Vi bilder hinanden ind, at kvinder er meget komplekse væsener. Det er derfor, visse mænd tror, de skal på kursus i at forføre, for det kan umuligt tænkes, at det kunne være nemt? Vist så – og de kvinder, der netop nu tænker ‘jeg har brug for mere end tre ord’, bliver klogere.

KLUMME: Der er ord, der er magiske. Der er sætninger, der rummer så meget kraft, at de kan ændre liv og hjerter. Her er tre små ord, der kan ændre dit. De skal bruges varsomt, men brug dem. Jeg læste først om denne sætning i et blogindlæg for såkaldt bevidstgjorte mænd, og da jeg først lige havde fået skrællet den klæge, new age agtige mand-til-mand tone af, så må jeg sige, at der er dyb, dyb sandhed i postulatet om kraften i den sætning.

Altså. Voksne kvinder laver lister i hovedet. Mange af os, i hvert fald. Hver dag er der ting, der skal ordnes, huskes, omorganiseres i ethvert kvindeliv. Ofte er hun den eneste, der kender dem og derfor den eneste, der stresser over dem, men det gør dem ikke mindre reelle og vigtige for hende.

Der, hvor en mand kan træde til, hvad enten han er sidste nats erobring, en livslang kærlighed eller et eller andet sted midt i mellem, er derfor ved at bruge denne sætning:

…som du skal klikke her for at læse!

BONUSINFO:
1) Jeg mener det faktisk.

2) Folk, der kommenterer klummer, har ofte ikke læst og reflekteret over dem, men føler alligevel, at de godt kan sige noget sjovt om dem eller mig. Og i skrivende stund har 2441 folk liket den her klumme via BT, små 950 har delt den.

3) Jeg har fået vidt forskellige reaktioner på denne klumme, både fra mænd og kvinder. Jeg tror, det kommer meget an på hvilke forhold, man har prøvet at være i. Jeg har ikke selv været vant til ‘I got this’, og jeg har faktisk svært ved at tage imod. Nogle gange.

2013.5 Detail

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.