Det Korsbæk, du kender.

Bakken har bygget sig et helt Mini-Matador, der peger frem og tilbage med kaffe og kage.

Det er velkendt og forbudt, det her. Magasinet KBH har hånden i kagedåsen og en yderst delikat vaniljekrans i munden. Kælderen ligner på en prik køkkenet, hvor kokkepigen Laura regerede. Men vi er på Bakken. Og det er damen, der viser os rundt, der sneget sig til at byde en kage.

Den journalistiske uafhængighed i dette organ må ikke kunne anfægtes. Derfor er det mig magtpåliggende at fortælle om kagen. Jeg tror ikke, den påvirkede mig, men den viser detaljegraden i Korsbæk på Bakken. Naturligvis er Lauras dåser ikke tomme. For helhedens skyld.

Bakkens nye Mini-Matador er ikke en forlystelse, men en samling af spisesteder, butikker og delikatesseforretninger. Der er varm mad på Postgaarden, køkkenpassiar hos Laura og middagsselskaber hos familien Varnæs. Og skuespillere, der går rundt som de kendte figurer, også til selskaberne.

Vanilijekransen smager hjemmelavet. Rekvisitterne i de forskellige rum er enten fra tv-serien eller lavet fra bunden. Er det kitsch? Ja. Det er i hvert fald gammeldags. Er det godt udført? Absolut.

Nysgerrig på, hvad der så skete? Læs resten hos Magasinet KBH, hvor jeg også skriver kulturjournalistik m.m.

IMG_9563

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.