Da jeg matchede med to kendte mænd på en dating-app.

Kendte mænd søger også efter kærlighed. Men har vi helt almindelige kvinder det, der skal til for at blive hans næste vedhæng? Og gider vi egentlig?

KLUMME: Min veninde sendte mig for noget tid siden to links fra tabloidpressen. Skuespillerne James McAvoy og Henry Cavill skulle skilles fra deres respektive koner, og hun mente, at det var nu, der skulle rykkes, hvis vi skulle slå kløerne i de to mænd. Hun har stadig ikke tilgivet, at Benedict Cumberbatch ikke giftede sig med en af os.

Men altså… jeg ved faktisk ikke helt, om jeg føler mig helt klar til at være nogens dame på en rød løber, hvis det skulle være. Sådan være i sladderpressen, når det gik godt. Eller endnu værre; når det gik skidt. Og al det fitness og kjoler og sådan. Hvad skal man ikke igennem for sådan en mand? Og så er der sådan nogle som Hugh Jackmans kone, som absolut ikke ligner en starlet og får det at vide hver eneste gang, hun bliver fotograferet med sin labre mand. Hvem orker at blive vurderet så skarpt?

Men jeg kan nu godt blive lidt fascineret af de der kendte typer. Tænke ‘kunne godt’ og ‘hvad nu hvis’. Sådan helt hypotetisk. De holder jo også fri fra deres mediepersona en gang i mellem. Det må de vel? Og hvis de er single, så er de måske også på udkig efter ny kærlighed. Eller en elskerinde. Eller bare en skulder at græde ud på. Men hvor skal de mon finde det?

Jeg matchede på et tidspunkt med Chili-Klaus på en dating-app. Eller, jeg ved jo ikke, om det rent faktisk var ham, men det var i hvert fald hans billede. Hvorfor hed profilen Claus og ikke Klaus? Hurtig søgning på nettet: Åh! Han hedder faktisk Claus med c, når han er i civil og uden chili. Og han er netop blevet skilt fra Jette Torp? Jamen, jamen, der kan man bare se.

Jeg må konstatere, at jeg ikke følger nok med i, hvad der sker med de danske kendisser. Jeg aner ikke, hvem der har været med i ‘Vild med Dans’ eller ‘Kender du typen’, jeg hører heller ikke ‘Mads & Monopolet’ og den slags. Jeg har ingen idé om, hvem der har haft affærer eller skal giftes.

Jeg blev først fanget ind af skægget (elsker et godt skæg!) og tænkte, hvorfor ikke? Også selvom hans ansigt og det skæg er på alt fra chips til lakrids og allevegne.

Jeg er ikke typen, der sidder med foldede hænder og venter ydmygt, så jeg skrev først. ‘Godaften’ og så en smiley. Han svarede ikke. Der gik nogle dage. Jeg skrev så ‘Du og jeg har en ting til fælles…’. Chili-Klaus lod sig ikke lokke af clickbait, så efter endnu en dag skrev jeg min imaginære samtale med manden færdig selv inde i app’en.

Jeg tastede denne besked:

 BONUSINFO:
1) Disclaimer: Ingen kendte mænd har lidt skade ved tilblivelsen af denne klumme. For jeg VED jo ikke, om det rent faktisk var de to. Eller fupmagere, der leger med kvinders hjerter!
2) Der er godt nok langt mellem de interessante mænd på de apps. Jeg foretrækker flirt på Facebook og i virkeligheden. Så gå til den der fest, reception og tag og snak med dem, der er der. Og regn ikke med noget. Dates kan være sjove, men er vitterligt den hurtigste måde at miste troen på at møde nogen.
3) … Jeg vil stadig gerne drikke kaffe med Claus. Eller bare hans skæg.

Processed with MOLDIV

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.