”Ja, jeg blander mig i fremmede menneskers samtaler”

Jeg kan simpelthen ikke holde min mund og mine meninger for mig selv. Jeg beklager, men sådan er det. Så hvis jeg siger, I skal hjem og kysse, hvorfor står I her så endnu?

KLUMME: Jeg er typen, der spørger fremmede damer på cykelstien, hvor de har købt deres fantastiske kjole og sådan noget, som jeg bilder mig ind er til gensidig fornøjelse. Andre gange er det sikkert for meget.

For noget tid siden var jeg på date med Peter og Charlotte. Altså, jeg ved ikke, om han hed Peter, men det er også helt uvedkommende for historien. Han kunne også hedde Bjarne. Jeg var faktisk heller ikke rigtig på date med de to, men på bar med en kær veninde og en god ven. Men vi tre lagde alle mærke til, at de to flotte mennesker på omtrent 45+ på bænken skråt væk fra os havde en usædvanlig stærk forbindelse. De osede af gensidig forførelse. Han hviskede i hendes øre, hendes hånd kærtegnede hans lår. Mens deres ret dyre drinks helt modsat forblev næsten urørte, alkoholen blev ubønhørligt fortyndet af isterningernes smelten. Temperaturen mellem de to var høj.

På et tidspunkt var de væk, og jeg fik trang til at stå i natten udenfor og ryge en enkelt af de forbudte festsmøger, som mine børn ikke får lov at finde ud af, at jeg ryger. Jeg tænkte, at turtelduerne endelig havde taget sig sammen og var taget hjem til den ene af dem. Men nej, der stod parret igen, midt i en lille rygepause, inden de utvivlsomt ville sætte sig tilbage og gramse videre. Jeg lånte ild af hende. Og så kunne jeg simpelthen ikke holde mig tilbage længere.

– UNDSKYLD mig, men hvorfor sidder I ikke bare i en taxa nu? Hvad er det lige, I venter på?

Og så smilede jeg til dem. så jeg ikke virkede helt skør. Hun sagde intet, smilede bare skævt og smørret, mens Peter, som jeg ikke ved om hed Peter, lyste op og gned sig over sin flotte, skaldede isse. Han lignede Mads Steffensen uden skæg.

– Det er kun vores anden date, og jeg respekterer TOTALT Charlottes behov for at gå langsomt frem.

Det sagde han virkelig. Charlotte så ud, som om hun var klar til at krybe i et musehul. Og jeg havde som sagt en cigaret mellem mine egne fingre, der ærligt talt selv kløede efter at kærtegne andet end et cocktailglas og en smøg, samt én avanceret G&T i maven. Eller to. Jeg var derfor meget tæt på at sige, at Charlottes hænder på udforskning af hans inderlår lignede en illustration af, hvordan en kvinde ser ud, når hun er forbi det punkt, hvor ‘langsomt frem’ er gået over i decideret forspil.

Det sagde jeg gudskelov ikke. Jeg prøvede at virke som en, der havde dating-erfaring nok til at være en klog kone.

– Prøvnuligeoghørher. I er jo…

BONUSINFO:

1) Har jeg blameret mig siden hen? Orkja.

2) Undskyld, alle jer, der er mere indadvendte end jeg er. Og som synes det er irriterende. Men altså, I kan også bare gå hjem i tide, så I slipper for det. Just sayin’.

3) Jeg vil stadig gerne have en brevkasse.

tracy-fuck

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.