Betyder størrelsen noget?

Kvinder vil have høje mænd. Åbenbart er det helt normalt, at kvinder stiller krav til mænds udseende, der er lige så tåbelige som dem, vi selv slår os i hovedet med, og selv bliver målt på. Kvinder virker ret enige om, at mænd under 1,80 ikke er sexede.

Læs dameblade, spørg veninderne eller tjek en dating-app. Han kan være nok så lækker, succesfuld, rig og god mod dyr og børn, men det tæller ikke, hvis han ikke er høj. Det er det mest åndede. Særligt når kvinder kæmper for ikke at blive vurderet som krop alene, kæmper for at blive taget alvorligt.

Skal vi virkelig bruge vores taletid på mænds højde?

Faktisk er jeg ret bedøvende med andres holdninger til udseende, både kvinder og mænd. Jeg bliver helt tør i munden og i trussen, når…

Bragt i Ekstra Bladet d.d. – læs resten her!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.