Sig ja til erotik og kage

Januar inspirerer ofte til et ‘nej, tak’ til alt muligt spas. Det handler vist om at se det nye år som en rejse til at blive den mest udrensede, fokuserede og optimale udgave af sig selv. Jeg skal ikke nyde noget af fastekure og fravalg, men jeg kender en del voksne, der i ramme alvor forbyder sig selv både det ene og det andet i det håb, at de bliver bedre mennesker af det. Det kan være slik, alkohol (som egentlig bare er sjov sukker) eller hvede. Uha, uha!

Ingen beder dem om det, de gør det bare helt af sig selv. I stedet for at have lidt mådehold, så er det bedre at låse alt det sjove inde, for ellers kan vi vel nærmest ikke styre os selv, hverken kvinder eller mænd. Og så skynder de at rose sig selv for at afstå, mens de lider, længes efter uskylden eller forarges over deres tidligere, syndige selv. Enten husker de hver eneste pose med e-numre som udsøgte måltider på livets Michelin-restaurant. Eller taler om ‘livet før’ som en genfødt kristen eller tidligere misbruger.

Forbuddene kan også være på sexfronten. Jeg kender kvinder, der højtideligt har svoret at knalde mindre i 2018, eller i hvert fald ikke at gå tilbage til fusere og slet ikke gå i seng med ham der, eller ham der… kun måske. 
 Men uanset om man er til oralsex eller Othellokage – nydelse må man vel have?

Bragt i Ekstra Bladet d.d. – læs resten her!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.