Hvordan knalder man med en ny partner?

Hvad er god takt og tone i soveværelset? Vi mennesker er gudskelov forskelligt indrettet, både hvad angår grænser og lyster, og det gør sex til en oplevelse, der er unik, hvergang man har det med nye mennesker. Men det betyder også, at der er rig lejlighed til at jokke gevaldigt i spinaten undervejs og risiko for at sidde tilbage med en underlig smag i munden. Bogstaveligt talt.

Er der måder, hvordan man både kan være løssluppen og lydhør? Ja, det er der. Her går jeg ud fra, at man for det første har styr på sit samtykke; altså, at parterne er ude på noget med hinanden og at alle involverede ved det. Inklusive én selv. Har jeg lyst? Nu? Med den eller de andre? Godt, så.

Til at begynde med skal man finde ud af, hvor man gør det. Jeg tror, der er mange gode knald derude, der ikke er blevet til noget, fordi folk ikke kunne finde et sted. Eller bare ikke kunne blive enige. Her kan jeg blot indskyde, at selvom ideen om en park eller port kan være…

Bragt i Ekstra Bladet d.d. – læs resten her!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.