Hello, work.

Det er længe siden, jeg har givet lyd fra mig her. Et lille halvt års tid, hvilket vel nærmest er utilgiveligt, hvis man skal forestille at være sådan en, der har en blog. Men jeg har haft travlt. I sommers var jeg ude at rejse med mine børn, derefter fik jeg et lille, men vigtigt job, blev projektansat i Dansk Arbejdsgiverforening og kørte samtidig to klummer (Ekstra Bladet og ALT for Damerne), filmanmeldelser – plus det løse. Og i denne uge er det mig, der er @Medpaaarbejde på Instagram!

Jeg er uddannet journalist og er skønlitterær forfatter. Og jeg er freelancer på (mere end) fuld tid) med alt muligt.

Min seneste intense projektansættelse sluttede en onsdag i oktober, torsdag aften begyndte jeg at undervise i at skrive krimi hos FOF København, fredag og lørdag stod jeg for fire forfatterinterviews på BogForum…og søndag tog jeg til Paris på en tiltrængt ferie. Og tænkte; hvad nu, hvis jeg IKKE melder mig ledig, når jeg kommer hjem? Jeg har jo for travlt til at være ledig. Jeg regnede på det, og fandt ud af, at det kunne hænge sammen – og ville give mig frihed til sjovere ting end møder i Jobcenter. Siden er der kommet gode og spændende opgaver til mig.

Hver uge er forskellig for mig, og denne ser indtil videre sådan ud:

Mandag: Skrive blogindlæg, rette min næste klumme for ALT for Damerne (der var ikke nok bid i den), svare på mails og messengerbeskeder om dit og dat. Se på nogle forskellige tekster og få dem videre. Møde i Dansk Forfatterforening i aften (jeg sidder i styrelsen for den skønlitterære gruppe). Og begynde at køre @medpaaarbejde!

Tirsdag: Enten forberede undervisning til mit hold om at skrive erotika hos FOF, eller sidde hos Storytel og skrive på den serie, jeg er igang med for dem. Muligvis til møde i Dansk Kunstnerråd, hvor diverse kulturordførere tager hul på valgkampen.

Onsdag: Hos Medicollect for at skrive tekster.

Torsdag: Hos Userneeds for at skrive tekster. ALT er på gaden med min seneste klumme, og jeg har et interview i Berlingske med David Scheff, forfatteren til bogen om ‘Beautiful Boy’, der nu er filmatiseret.

Fredag: Hos Userneeds til månedsmøde, derefter til SMK for at interviewe kunstnerne Elmgreen & Dragset til Berlingskes kunsttillæg – og så skynde mig at skrive! Deadline er næste mandag…

Nå – i gang med mig… mere kaffe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.