Hvor skal vi hen, du?

Det kan være svært at finde det perfekte rejsemål med en ny partner, når vi har været alle steder med nogle andre.

NÅR MAN rejser, bliver det indre landkort større, får nye prikker. Men som voksen, afsted med kæreste eller elsker, så kobler rejsen sig til en tid og en person. Det føles helt forkert at tage afsted til en by med en ny. Ikke som at knalde i ægtesengen med en anden, men næsten.

Jeg har ikke rejst så meget, som jeg gerne ville. Og jeg har været nærtagende omkring andres ture. Ikke over vilde familierejser til Asien, safarier og sådan. Men de små, romantiske svipture, der ikke koster alverden, i et land lige rundt om hjørnet. Hvor man som par slendrer, spiser ude og har hed hotelsex, helt i fred for hverdagen. Hvor man fordyber sig i hinanden.
 Men destinationerne snævrer sig ind, når eks’en tager med en ny til Rom, Mallorca eller Athen. Ikke om jeg vil sidde og spise gelato, drikke vin eller retsina med samme udsigt som dem. Pff!

Det er bare mig, jeg ved det godt. Det handler om, at jeg følte mig…

Bragt i ALT for Damerne nr. 20, 17. maj. Læs resten ved at klikke på linket.

BONUS-trivi:
Åh, det var virkelig en stor dag for mig, da jeg endelig kunne åbne bladet og se min klumme bagi! Det tiltaler i den grad min indre Carrie Bradshaw.

PS: Jeg skammer mig lidt over at være smålig og rejse-jaloux. Lidt. Gudskelov har jeg andre dyder og elsker at være turist i min egen by!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.