Nat over Nørrebro.

Min krimi eller thriller foregår primært i påsken 2008, og jeg havde Skærtorsdag sådan en lyst til at læse op fra en bestemt scene, men kunne ikke rigtigt finde en bid, der ikke afslørede for meget af plottet. Så her er lidt aftenstemning fra Nørrebro. Scenen er denne:

404106_10151282995015209_1833557197_n
Billedet er taget af Henrik Nilsson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag, 23.15:
Den unge psykolog Mickey Liebermann og hans nye kollega, kriminalassistent Bo Harris, tog tidligere på dagen ud til en dødfunden mand. Det viser sig at være mord, og og efter en lang, opslidende dag med mange nye tanker, bliver Mickey kørt hjem til Nørrebro.

Læser ikke helt så højt, som jeg egentlig gerne ville, men befandt mig et offentligt sted med meget rumklang. Men jeg kunne ikke stå for roen og den røde bagvæg, og forsøgte mig alligevel. Klik på billedet eller lige her.

God fornøjelse!

Skærmbillede 2013-03-31 kl. 00.53.42

 

 

 

 

 

 

 

 


PS: Jeg sidder netop nu og hører Miles Davis’ ‘Kind Of Blue’ – en af mine yndlingsplader. Og meget passende til scenen, i øvrigt. Hvilken musik inspirerer dig?

PPS: Hvor meget må en forfatter egentlig afsløre af sit plot, synes du?

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.