En messe for bogen.

Er udmattet, mæt af indtryk , og meget opløftet af årets BogForum, hvor jeg ikke alene skulle på scenen som udgivet forfatter for første gang, men også mødte superfine mennesker. Og en enkelt fan eller to. Hvor jeg diva-agtigt fik flyttet mine bøger til en hylde, hvor de kunne ses. Drak champagne om eftermiddagen. Og knyttede nye venskaber og fik forstærket et par gamle.

Ville gerne sige noget klogt, men er simpelthen for bombet efter to hele dage derude. Sorry! Men var jo også på 10.20 i dag … dagen efter middag på forlaget.

IMG_3277Billedet er link til det interview, som jeg stillede op til sammen med min ærede krimikollega Lars Kjædegaard, interviewer er Mette Vibe Utzon og fotograf er Karen Blum.
I løbet af de to dage, jeg var derude, tog jeg billeder af alt muligt, især andre forfattere, blev filmet til en lille film til Krimimessen og havde bare en fest.

BogForum13

 

2 Comments

 1. Hej Stephanie!
  Jeg har læst din bog Smerten selv – blev færdig med den i lørdags. Jeg skriver normalt ikke til de forfattere – hvis bøger jeg har læst – men din bog vil ikke helt slippe mig. Jeg blev på mange måder voldsomt indfanget af bogen. Både positivt (spænding – erotik) og negativt fordi jeg syntes, at jeg ind imellem var fanget i et univers, som jeg slet ikke brød mig om. Din bog er jo ikke en krimi i sædvanlig forstand, og jeg er hverken til S eller M – eller homoseksuel. Men den rører noget i mig, som jeg ikke helt har fået styr på endnu. Det kan være jeg skal læse den igen, mens jeg stadigvæk har den i mig. Det overvejer jeg. Jeg synes også, at der en et par løse ender i historien, som jeg ikke helt har styr på. Måske må jeg komme tilbage til dig senere. Jeg er dybt forundret over – hvor du har fået modet fra til at skrive bogen – og beundrer også dit mod. Jeg er selv skrivende – omend i helt andre kategorier end din – dog har jeg skrevet erotisk i en sammenhæng.
  Som sagt sidder din bog lidt i mig, så derfor syntes jeg, at jeg lige ville sende dig en hilsen.
  Hav det godt – hvis du har lyst kan du jo give mig en hilsen.
  De bedste hilsner
  Tue

  1. Kære Tue,

   Beklager sent svar – og tusind tak for din reaktion på bogen 🙂 Man kan aldrig vide, hvor man rammer læseren (eller om man rammer), og derfor bliver jeg glad for, at den sætter tanker igang. Tak fordi du tog tid til at skrive til mig.

   Mvh/Stephanie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.