At få det sidste (m)ord.

Nogle gange kommer julen tidligt. Jeg blev spurgt, om jeg ville bidrage til Alt for Damernes krimiføljeton, ‘Julemordet’. Om jeg ville?! Jo, tak. Det viste sig, at det var en god forfatterven, der havde anbefalet mig. Tak!

En af de sjoveste skriveopgaver, jeg har haft længe (du rammer bare min indbakke, hvis du har andre, ikke?) – og da jeg fik at vide, at jeg havde fået i dag, lillejuleaften, blev jeg først lidt rådvild. De mange andre forfatteres stadig mere udsyrede og uhyre velskrevne bidrag  fik nemlig historien om Thea Lindholm til at gå stadigt nye veje. Og hvad gør man så? Når folk som Kristian Ditlev Jensen, Julie Hastrup, Morten Brask, Dy Plambeck, Anna Grue, Sara Blædel og Hassan Preisler, samt mange andre helt fantastisk dygtige forfattere, går amok?

Jeg kunne være blevet endnu vildere, men jeg valgte at samle trådene på min helt egen måde, bl.a. med en tråd tilbage til Jesper Steins bidrag. Jeg afleverede Thea med sløjfe om til den forfatter, der afrunder historien i morgen. Det er et menneske, hvis ord helt utroligt mange mennesker sætter pris på. En fin sjæl og en god forfatter. Der er måske et lillebitte spor, måske kan du finde det? Skriv dit gæt i en kommentar, så sender jeg en bog, hvis du rammer rigtigt!

Jeg kunne godt fortælle dig navnet, men så ville jeg være nødt til at slå dig ihjel bagefter… eller du kan vente til i morgen! Rigtig glædelig jul.

Du finder mit afsnit af ‘Julemordet’ her. Og her er de andre bidrag.

OPDATERING:
Nøijh – sidste mand gik amok, inden der blev lukket og slukket! I var ikke gættelystne, men det var altså Erik Valeur, der kastede fløjlshandskerne.

julemordet

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.