Stemning søges.

En slags konkurrence. Vil du være med?

Nu er jeg først brutalt ærlig et kort sekund. Så skal jeg nok være glamourøs og forfatterindeagtig lige om lidt igen. Men faktum er, at jeg har brug for din hjælp.

Bøger konkurrerer med hinanden om opmærksomheden. Sådan er det bare. Og i en bogsæson, hvor debutanter og garvede forfattere flokkes med fantastiske bøger, har ‘Smerten selv’ klaret sig smukt, både med gode anmeldelser (to gange fem stjerner!) og især rigtig dejlige reaktioner fra læserne (og det er jo dem, man skriver for).

Den er måske ikke braget igennem, men den står nogenlunde på egne ben. Det bliver den også nødt til, når den ikke bliver markedsført, som sådan. Og det er der, jeg kunne bruge din hjælp.

Jeg ville nemlig gerne lave et par små film, der giver lidt stemning fra bogen, mens jeg læser en bid hen over. Du kan f.eks. få strukket dine juleben lidt, mens du filmer lidt et minut eller mere af noget, du synes, passer til romanen. Det må gerne være kreativt, håndholdt og hvis du har lyst at klippe eller andet, så gør det gerne! Prøv at se her på min YouTube-kanal, hvor jeg har lagt lidt op, både oplæsning og stemning. Jeg har bare filmet med min iPod, intet andet. Så alle kan være med.

Man bør jo også kunne vinde noget, men jeg er i tvivl om, hvad der kan få folk i gang for min og bogens skyld? Kunne du tænke dig en privat oplæsning, boggaver og kaffe fra Mickeys yndlingscafé? Eller? Sig frem!

Film og  og send til mig via Wetransfer.com eller Dropbox. Her er min mail. 

Og her er link til læseprøven, hvis du ikke har været der endnu. Er spændt på at se…

Skærmbillede 2013-12-25 kl. 14.19.23

 

Leave a Reply