De røde støvlers dans.

Det er lige før, jeg kunne fristes til kun at skrive om ’klamme’ kvinder fremover – har haft pt. bedste besøgstal på denne blog nogensinde. Muligvis var det Carla Juris popo, muligvis ordene. Trafik kimser jeg ikke af.

Men nu skal det faktisk handle mest om mænd. I hvert fald det næste stykke tid.

IMG_1796I de her uger har jeg løbet helt åndssvagt stærkt. I de røde støvler, som jeg købte, da romanen udkom. Det er som om, alting lykkes lidt bedre, når jeg har dem på.

Jeg har haft utroligt travlt. Der var f.eks. oplæsning til Opdigtet Onsdag, som var en vildt fin og intensiv oplevelse. Dejligt at være i selskab med damer som Maria Helleberg og Janne Teller – og fornuftigt at være ’desserten’. Jeg lagde ud med mord og endte i det erotiske. En skøn aften.

IMG_1801Det gjorde mig også helt klar til Krimimessen i Horsens, som atter i år var helt fantastisk. Især for jeg kan mærke, at jeg har sluppet fornemmelsen af at gatecrashe. Jeg var klar, vidste hvad jeg kunne og ville. Og kunne mærke, at det blev belønnet i de tre programpunkter, der var mine. Først en halv times fri scene, hvor jeg talte om kroppen i krimien og læste op, derefter forfatterinterview (hvor folk blev siddende… hurra!). Også paneldebatten om kærlighed og erotik i tidens krimier, hvor jeg sad sammen med Jesper Stein og Sissel-Jo gik forrygende. Ville sådan ønske, jeg havde fået optaget den. Til gengæld taler jeg om, hvad man kan gøre med anmeldere lige her i Skønlitteratur på P1 (ca. 50 minutter inde i en glimrende udsendelse). Og sådan er der så meget. Jeg læste en heftig scene op fra ’Smerten selv’; og oplæsning er en af de ting, jeg i det hele taget holder frygteligt meget af at gøre.

Skærmbillede 2014-04-14 kl. 00.18.03

 

 

 

 

Og jeg fik endelig min bogtrailer. En god ven hjalp med at få flikket mine egne optagelser sammen til noget, der faktisk er ret cool. I betragtning af, at det er lavet for en krammer og en bøjet femøre, så er det blevet mere end godt.

’K’ er kommet på print. Og det er dejligt. Jeg bliver involveret i spændende projekter og arrangementer helt ind i efteråret, og det føles som om, at andre også tror på det. Jo mere, de røde støvler flytter sig, jo flere vil danse med.

Lige nu prøver jeg at rydde skrivebordet, både fysisk og mentalt. Denne påske bruger jeg på Hald Hovedgård for at komme ordentligt i gang med opfølgeren til ’Smerten selv’. Jeg har savnet alenetid med Mickey. Og jeg tror, det er gensidigt.

Allerede til maj går det løs igen!

Onsdag 7/5 kl. 19, Politkens Boghal, Rådhuspladsen:
“5 x 15 – Detektivklubben”, Bo Tao Michaëlis er vært for fem forskellige forfattere.

Torsdag d. 8/5 kl. 19, Byens Forlags Café, Istedgade 102:
Oplæsning fra ‘M’ og ‘K’, med Jesper Bernt og Jeff Matthews.

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.