Har vi en date?

Mit efterår er fyldt med arrangementer og jeg glæder mig. Især til at møde læserne. Noget kan du opleve, andet måske ikke. Og eftersom jeg ikke lige har fundet ud af, hvordan jeg laver en kalender på denne blog, får du dem her:

10. oktober:
På Kulturnatten læser jeg op i Dansk Forfatterforening ca. kl. 22.00. Temaet er ’Nattens væsner’. Lokalerne er helt fantastiske, så hvis du er på Christianshavn, så kig ind, du vil ikke fortryde det. Det er gratis.

IMG_492922. oktober:
Jeg skal ind i Den Hellige Hal nok engang! 5 x 15 minutter på forfattertrappen i Politikens Boghal – igen! Er superglad for at skulle tilbage, mon ikke jeg taler om farlige damer nok en gang? De har ikke lagt det ind i deres begivenheder på deres side eller Facebook, men den er god nok. Og det er gratis.

28. oktober:
Jeg læser op og fortæller hos Det Kvindelige Litteraturselskab i Serridslev Forsamlingshus ved Horsens. Det bliver fantastisk. 100 kvinder, kagebord og udsolgt allerede!

7. november:
Du må gerne låne mig på BogForum. Du går hen til Byens Forlags stand i hal C, hvor de simpelthen kommer til at have et lille forfatterbibliotek, og du kan låne mig mellem 15 og 17. Jeg læser gerne op over en kop kaffe fra deres egen kaffevogn, fortæller eller hører om dit eget bogprojekt.

 20. november:
På en mørk og kold aften luner jeg (mindst) kinderne på publikum på Ørestad Bibliotek – jeg ved ikke, hvorfor de har tagget med ’Mest for kvinder’? Jeg lover, at der nok skal være noget for husarerne. Og ja, det er rigtigt, at jeg har skrevet erotisk i Field’s.

IMG_5099

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.