Jeg vil have sex med dig.

Og så fik jeg lige en besked, der førte til en klumme hos ALT for Damerne – blev bragt på hjemmesiden d. 6. marts. Jeg er lidt i tvivl om hele copyright/Google-problematikken, så du får kun starten her – resten må du læse ovre hos ALT. Til gengæld er nederst et par fun facts, du får eksklusivt her:

KLUMME: “Flirty’s Law” lyder som bekendt: Hvis man flirter meget, så vil nogen på et tidspunkt flirte tilbage. Men hvorfor er nogle mænd så ubehjælpelige til det?

Man kender dem jo godt. Alle disse dejlige mænd, der i interviews og til middagsselskaber efterlyser stærke kvinder, der ved hvad de vil, er ærlige overfor deres behov og som tør nedlægge manden. Og man kender det jo godt, eller jeg gør, disse dejlige mænd, der kryber i et musehul, når man så forsøger på det. Så blev det lidt for meget eller lidt for spændende.

Men de mænd skal dette nu ikke handle om, allerførst. Næ, det skal handle om de mænd, der ved hvad de vil, er ærlige om deres behov og som tør nedlægge kvinder. Eller bare gør forsøget. Og fejler miserabelt.

I mænd, der i smug (eller åbent, hurra for jer!) læser dette, kunne sikkert aldrig finde på at være så tumpede, og I singlekvinder, der har oplevet noget lignende, giv jer selv en high-five for stadig at tro på, at der er nogen derude, der kan flirte.

‘Jeg vil have sex med dig’
For noget tid siden tikkede denne sætning ind på telefonen…

BONUSINFO:
1)
Jeg rendte ind i manden dagen efter. Og trykkede hans hånd, inden jeg gik videre. Han turde ikke andet end at sige ‘hej’. Jeg tror i øvrigt ikke, han har læst denne klumme.

2) Mange, også kvinder, har udtrykt sympati for hans ærlighed. De synes, det er befriende, at han ikke lader som om, han vil andet og mere. Til det siger jeg: Muligvis. Men hvis han ikke gør sig umage inden sex, gør han det så under? Og hvorfor skulle jeg så gøre mig umage…? Men dét er vist en anden klumme.

3) Jeg har haft ret interessante samtaler siden klummen. Men ingen ‘kaffe’.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.