5 fejl kvinder begår, når de flytter sammen med en mand.

Der er mange faldgruber, når kvinder flytter sammen med mænd. Bliv klar over dem og undgå de klassiske fejl, når kærester skal dele matriklen som par.

KLUMME: Du gik gennem (dating)helvede og kriser, den første forelskelse er blevet et godt forhold. Du har arbejdet med dig selv for at tiltrække den rigtige, både kropsligt og mentalt, og nu vil I gerne bo sammen. Men pas på! Der er så mange ting, der kan gå galt. Og her mener jeg ikke boligindretning.

1. Tro ikke at en flytning løser problemerne 
Du tror, alt bliver godt, hvis bare I flytter sammen. Det gør det ikke. Du er, som du er. Og han er, som han er. Hvis han er bundneurotisk, bliver han ikke rummelig og rar, fordi I deler seng og bord. Hvis han er uspontan, liver han ikke op af din sprudlende personlighed alene. Så mange par består af kvinder, der er i konstant selvudvikling og selvtilfredse mænd. Det er to forskellige dynamikker.

2. Få ham til at gøre sin del 
Du tror, at dine projekter er fælles projekter. Og du gør fælles projekter til dine projekter. Det er fint, at du har et indretningsønske, en særlig diæt eller livsstil, der kræver meget, men hvis han ikke er involveret, så bliver det ikke til noget, medmindre du gør det for din egen skyld. Til gengæld tager du kun halvdelen af arbejdet derhjemme. Få ham til at gøre sin del. Ellers hænger du på det. Det er fakta.

3. Du havde et liv før ham
Du regner med, at I skal være sammen hele tiden, når I har fri. Nej, I skal ikke. For du vil ikke visne hen i tosomhed. Når du selv har projekter og folk at se, så er du skægt nok også mere ligeglad med, om han går ud eller lige hjem til endnu en aften med tv. Du havde et liv før ham. Det har du stadig. Det betyder ikke, at du ikke elsker ham.

Klik her, hvis du vil have resten af listen… og vil vide, hvad jeg savner ved at bo alene.

BONUSINFO:
1)
Ja, den her klumme er også skrevet med et kæmpe glimt i øjet. Jeg tror ikke, kvinder og mænd har brug for guides. Men der er klik i dem.

2) Men jeg mener virkelig det der med at du ikke skal stå med hatten i hånden for at få tid og ‘lov’ til at gøre din ting. Og det skal han heller ikke.

3) Fik en kommentar af en læser, der mente at jeg måske ikke var den rette til at komme med råd om parforhold. Det er sært, når vildtfremmede bedømmer mine to skilsmisser. Den her blev også lagt på BT.dk, hvor over 300 pt. har delt. Omtrent 170 har liket den via BT’s side på Facebook – og en stor flok har kommenteret uden at læse den.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.