»Jeg blev ofte både tændt og irriteret af de billeder, han sendte«

Normalt er mandens blik på kvinden i fokus. Men kvinder sætter lige så meget pris på at nyde manden som erotisk objekt – og det bør mænd nyde.

“En tid lå jeg bare og betragtede hende. Min pik var tilsyneladende ikke optaget af BMI-tal.”

Jo, jeg ER forarget. Over vinklen og over de holdninger sexolog Jakob Olrik har til kvinder og sex i artiklen, men jeg er ikke forarget over teksteksemplet.

For sådan som Robak skriver, er ikke ‘typisk mænd’, det kunne sagtens være skrevet af en kvinde.

Jeg skal altid diskutere ‘Mommy porn’
Når jeg fortæller, at jeg skriver erotisk litteratur, sker der to ting. Den ene er, at folk hører ‘russisk litteratur’. Den anden er, at jeg skal diskutere ‘Mommy Porn’. Den første misforståelse er hurtigt rettet ud, den anden tager lidt længere. Og det er altid mænd, der himler op om, hvor skidt det er med al den erotik og hvor dårligt det er skrevet (sagt med fråde om munden og opstemthed). Fuldstændigt skråsikkert, mens de understreger, at de aldrig selv har læst den slags.

Klik her, hvis du vil læse mere – jeg lover, at det bliver saftigt!

BONUSINFO:
1) Oprindelig titel og intro:

Fingrene fra min smudslitteratur!
Mænd, der nedgør kvinders lyst gennem at nedgøre kvinders lyst til erotisk litteratur, efterlader denne klummeskribent helt tør i trussen.

2) Denne klumme kom på Berlingske.dk og bt.dk – og  med 10.000 klik var mest læst den lørdag, ihvertfald indtil der skete noget vigtigt.

3) Denne her bid kom ikke med hos ALT, så den får du lige her:

For sådan som Robak skriver, er ikke ’typisk mænd’, det kunne sagtens være skrevet af en kvinde. Og der er kvinder, der skriver litteratur, der er lige så eksplicit og grænsesøgende. Charlotte Roche, f.eks. – og sjovt nok, så er min oplevelse, at kvinder har langt nemmere ved at håndtere det skæve, vilde og måske endda endog meget kødeligere.

Da jeg var til pressevisning på ’Vådområder’, morede jeg mig voldsomt, også selvom filmen var for meget. Og jeg syntes, det var befriende, for hvornår får kvinder egentlig lov til at være for meget i popkulturen? Samtlige mandlige anmeldere vred sig i sædet og gav den meget få stjerner, for puha, det var de ikke vant til.

’Puha’ indledte en anmeldelse, jeg har fået. Den var skrevet af en mand. Så jeg kunne jo konkludere at anmeldermænd har det svært med komplekse, vilde og sanselige kvinder. Eller?

Jeg er træt af generaliseringer om mænd og kvinder. Også indenfor litteratur, fordi der jo faktisk er større forskel kvinder og mænd imellem, end der er mellem de to køn.

IMG_5328

1 Comment

  1. Hvor har du dog ret:) Men hvad skulle vi dog gøre uden mændene… Vi har jo lyster der skal plejes. De kan så i hvert fald blive tilfredsstillet ved at læse Direktørens sekretærer af N. Johansson:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.