7 mænd, jeg ikke vil date igen.

Skulle manden være det risikovillige køn? Det billede vil jeg godt protestere imod, når det gælder datingfronten. Der er mænd blevet de nye kvinder.

KLUMME: Nogle dage tænker jeg, at det er heldigt, at så få mænd læser mine klummer. For med alle mine ord om umulige mænd, kikset sex og jeg ved ikke hvad, så ville det da godt nok kræve nogle store nosser at date mig.

Men så kommer jeg i tanker om, at selv de mænd, jeg render ind i, faktisk heller ikke tør. Klummer eller ej. Og sidder du og tænker: ‘Ja, men hun er sikkert også en virkelig kegle at være på date med, hende dér’ – så vil jeg skynde mig at understrege, at det er jeg ikke. Når det endelig kommer dertil.

Jeg er reelt nysgerrig på andre mennesker, jeg ved også, at det kræver en indsats fra min side, konversation, lethed og alt muligt. Og ikke at prøve for hårdt. Jeg forventer ikke en række dates fluks listet op, men jeg tør godt mødes, tør godt lave en åbning for et andet menneske. Jeg er mig selv, og jeg er ret u-besværlig, k/ærlig. Men der skal to til den tango.

På mange måder er dating bedre her i fyrrerne, end da man var i tyverne, synes jeg. Langt mindre nervevridende venten ved telefonen, tolkning af hans ord og tonefald, frygten for aldrig at finde den RIGTIGE. Følelsen af, at der var et sæt regler, man ikke havde regnet ud, eller en nøgle til mænd, man simpelthen ikke havde adgang til.

Vi på ‘anden omgang’ ved godt, vi har fejl og at den anden har det. Vi har fået hjertet knust en gang eller to. Vi har ikke fornemmelsen af at sætte alt på et bræt, måske snarere, at vi samler brædder til at lave en tømmerflåde. Samtaler er ikke helt så kejtede. Man kan måske flirte, og bliver man enig med sig selv og hinanden om, at nej, det skal ikke blive til mere, så snakker man bare om job og børn, og det er fint. Vi er jo voksne mennesker.

Men. Der er altså nogle mænd derude, der så ikke er. Som….

…Og hvad gør de så? Læs videre her!

BONUSINFO:
1) Good grief. Man skriver en ret skæg (synes jeg selv) klumme om folk med dårlige manerer, og straks bliver det gjort til en ‘mænd vs. kvinder’-debat. Det er det ikke. Det er noget med at have et minimum af gefühl for menneskelig kontakt. Jeg har ikke datet kvinder, det kan sagtens være, de også er kegler. Den her kritik handler ikke om at kvinder har for høje standarder. Men der må alligevel være en grænse. Griner stadig lidt af det med fodboldholdet. Og ‘vi er ikke er samme sted’.

2) Denne klumme kom i på min fødselsdag, og på en tråd hvor en række mænd brokkede sig og ironiserede over den her klumme, skrev jeg friskt nok, at man kunne ramme mig i indbakken, hvis det var. En gjorde. Vi havde en vildt god date. Mildt sagt. Og ja, jeg skal i den grad se ham igen.

3) Ja, den liste har en fejl. Nej, B.T. opdagede den heller ikke i korrekturen. Så nu bliver den der.

IMG_3982

Leave a Reply