Køb bøger, det batter!

Hvis du mangler en hård pakke eller to, eller vil forkæle dig selv, så kan du købe mine bøger lige her. Kontakt mig, så sender jeg eller kommer forbi med dem (du KAN få inden jul!) – og jeg skriver meget gerne en personlig hilsen i.

Antologier: 200,-
TILBUD!‘360° – erotiske noveller’: 150,-
Smerten selv: 300,-

Du kan i øvrigt læse nogle af anmeldelserne her.

mord-i-din-hjemby_forside1000px Mord i din hjemby/Byens Forlag , 2015

Fin og vidtforgrenet antologi med nogle af landets bedste krimiforfattere. Jeg har bidraget med ‘Sirenebrand’, en gotisk og besk lille sag, der foregår på Orø. Om fortrængninger, færgemand og fatale beslutninger.

 

udsøgt_forside1000px_OK

 

 

 

Udsøgt/Byens Forlag, 2015

En samling saftige skrøner og sansninger fra vidt forskellige forfattere. Jeg har bidraget med ‘Pavlovs Prinsesse’, et erotomanisk eventyr, hvor en kvinde er splittet mellem to mænd. Samme historie er blevet til en single i Itunes, og til en danseforestilling.

538462a748523d11d26f285f0a6a9718

K / Byens Forlag + Metropolitan e-books 2014

Jeg har skrevet ‘Skam’, om de to sider af en sadomasokistisk affære, og en mand, der ikke skammer sig over at give sig hen, give sig selv hende. Og der er også andre gode historier i.

(Du kan også købe ‘M’ – den er skrevet af mænd, så den har jeg ikke bidraget til!).

 

360-grader_forside

 

360 °/Lindhardt & Ringhof, 2013

Hvad sker der, når man beder en række dygtige, etablerede forfattere (og en enkelt debutant!) om at skrive en erotisk novelle? Man kommer omtrent hele vejen rundt – og man får sig et par overraskelser… jeg skrev ‘Privat visning’, der driver kunsten langt ud.

smerten-selv_234616

 

Smerten selv/Rosinante, 2013

Min debutroman. En nyuddannet psykolog, et skadet barn, en lækker strømer og en pervers fotograf krydser spor i denne historie. De inderste hemmeligheder er tit de farligste. Hvor langt skal man gå for at finde ind til kernen af sig selv?

En mørk, anderledes krimi, hvor seksualiteten er en vigtig motor for plottet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.