Tak med tak på.

Er ør og taknemmelig efter både vellykket reception (tænk at der kom så mange, tænk at de havde så mange blomster med!) og modtagelse af bogen. Vi var i gang med at lukke receptionen ned, da en kær veninde fik nys om, at der var kommet anmeldelse på Berlingske.

Jeg kunne godt være cool og sige noget tilbagelænet om, at selvfølgelig er bogen alle fem stjerner værd, eller at det ikke gør den store forskel. Men som man ser billedet nederst, så ville det være en stor fed løgn. Jeg græd og grinede. Fordi anmelderen havde læst den rigtigt. Og fordi hun syntes, den var godt skrevet. Og især fordi de stjerner kulminerede min drøm om at skrive, og især at skrive denne her bog.

Men – allermest er jeg rørt over alle de folk, der har heppet på mig i årenes løb. Som føler at de har en andel i den bog også og som følger mig. Som var med til at fejre mig og især bogen i fredags. Jeg tager jer ikke for givet og sætter pris på jer, hver og en.

Reception

Leave a Reply