Aldrig mere utro – sådan!

Jeg har været utro i mit efterhånden lange sexliv. Og jeg er færdig med at massere egoer og pikke med guldring på.

KLUMME: Min venindes mand lå nøgen i min seng. Ved siden af mig. Vi havde blussende kinder og store, smørrede smil. Det var intimt, ikke akavet. Uden skam. Bare fryd. Han fik et bad og tog hjem. Alle var glade.

Jeg har været utro i mit efterhånden lange sexliv. Eller ladet andre være det med mig. Det er jeg ikke stolt af. Men jeg skammer mig ikke. Mit gæt er, at vi er flere, der har været der. Eller været tæt på. Og at der er flere utro kvinder, end vi går og tror.

Men den aften? Der var jeg ikke utro. Deres forhold var åbent, der var regler, og det virkede for dem. Hun så andre, han gjorde også. Intensitet sammen og hver for sig og fælles hverdag. Det fungerede for dem.

Min veninde og hendes mand elskede og elsker hinanden dybt. Han hørte til hos hende. De vælger hinanden hele tiden. Deres samhørighed bliver ikke truet af andre. Og ja, jeg klappede det naturligvis af med hende. Veninder kommer altid før elskere, uanset hvor gode de mænd er i sengen.

Men – så mange vil gerne beholde kagen derhjemme og spise andre i smug. Så mange mænd og kvinder er kronisk utro. På et tidspunkt er behovet eller muligheden dukket op, eller han/hun har mistet lysten, eller hvad folk nu fortæller sig selv for at retfærdiggøre deres knalden udenom.

Jeg ville ikke tage de mænd væk fra deres damer. Tværtimod. Det var jo ikke kærlighed. Ikke alene var de nogle utro charlataner, men de kunne netop godt lide det hemmelige i det. De følte, de havde fortjent det, ikke at jeg var forførersken, der fik dem på afveje. Det var blevet en hobby at få egoet og pikken masseret ude.Vi taler ikke sølle mænd; de var skægge, seje og fornuftige mænd. Og sexede.

Muligvis…

…Men hvad med kvinderne? Og hvad kan du selv gøre?

BONUSINFO:
1) Hold. Nu. Op. Hvor fik den her klumme mange sure kommentarer fra folk i tråde. De nåede til ordet ‘utro’, og det var rigeligt for dem. Sammenhæng? Læse indenad, hvad jeg rent faktisk skriver? Not so much.

2) Interessant nok var det kvinder, der reagerede stærkest og kaldte mig ‘klam’. Blandt andet. Ikke en af dem forholdt sig til de mænd, der var utro. Ikke en eneste.

3) Jeg kunne aldrig drømme om at kalde andre mennesker klamme. Og reaktionerne føltes som en ubehagelig overgramsning af noget, der faktisk var en smuk og meget generøs gestus. Det er næsten lige før, jeg ikke længere gider skrive om sex mere. Men alle de varme hilsner fra kvinder og mænd, der er glade for at læse en, der skriver hvad de tænker, forpligter lidt.

DSC_0008sm

3 Comments

  1. Man kan blive tændt af så meget. Måske du skulle læse ebogen “Direktørens sekretærer” af N. Johansson, hvis du ikke allerede har gjort det… Den er i hvert fald super fræk og pirrende nok i sig selv, så kan man altid lege med fantasien…;)

Leave a Reply