Mens vi venter på DiCaprio.

Har manden, du dater lige nu, hovedrollen? Eller er han i virkeligheden tilfreds med at være sædevarmer, indtil dit hjertes A-liste-skuespiller indfinder sig?

KLUMME: Nu er sæsonen snart over os. Snart handler det om Golden Globes, Oscar og de andre filmpriser. Som anmelder er jeg optaget af film, præstationer – og som popkultur-entusiast er jeg fascineret af dansen om priserne. Kampagner og interviews, der giver stemmer til en skuespiller eller film. Alt det, der skal klappe på aftenen, de stupide spørgsmål til skuespillerinderne på den røde løber (og takketaler, kys, fester!). Og i salen.

Tag nu ’seatfillers’. Folk, der sidder på de kendtes pladser, når disse er i baren eller på scenen. Mange ansøger om at slå måsen i sædet, nogle få heldige får lov. De skal næsten arbejde lige så hårdt som de kendte, Næsten.

Og hvorfor tænker jeg lige på seatfillers? Mig, der ellers skriver om sex, dating og den slags? Jo, fordi de sniger sig ind alle vegne, gør de.

Nu sagde jeg jo højt, at jeg var træt af affærer. Det pjat var forbi. Slut med knudemænd, der bruger halvandet år på ikke at være ens kæreste. Slut med at være ked af det. Slut med andre damers mænd. Og måske goddag til noget, der kunne blive til noget mere. Så jeg gjorde kampagne.

Her var jeg. En farverig indie-produktion, med fine præstationer og en anderledes historie end andre romantiske komedier. Værs’god at kigge. For your consideration. Reaktionerne var overvejende positive. Det krævede mod bare at se traileren (det krævede også mod at lave den!), distributionen var lille, ’in select theaters only’, for et udvalgt og yderst interessant publikum.

Altså, jeg begyndte igen at tro på, at der var en mand derude, der passede til mig. Og omvendt. Men så mødte jeg et fænomen, jeg ikke havde regnet med….

… mænd, der vil have et forhold, men ikke være kærester.

BONUSINFO:
1) Jeg har konverteret ovenstående ‘seatfiller’ til en rigtig god ven.

2) … og jeg leder stadig. Eller rettere: prøver at finde ud af, hvad det egentlig er, jeg gerne vil have. En mand? Flere? Noget, der er mere end tidsfordriv.

Leave a Reply